Tervetuloa

Chevalinn Talli tarjoaa laadukkaita täysihoitopaikkoja v.2008 valmistuneessa tallissa. Talli sijaitsee Keski-Uudellamaalla maaseudun rauhassa, hiekkamaastojen äärellä, mutta lyhyehkön ajomatkan päässä monesta paikasta: Järvenpää 9km, Tuusula 10km, Helsinki 45km, HKI-Vantaa lentokenttä 25km, Nurmijärvi 17km.

16 -paikkaisen tallin, sekä erityisesti 8- paikkaisen pihaton suunnittelussa sekä toteutuksessa sekä on ensimmäisenä huomioitu hevosten lajityypilliset tarpeet, unohtamatta kuitenkaan ratsastajia. Turvallisissa ja viihtyisissä tiloissa on mukava harrastaa, ja hiljaisen tien päässä sijaitsevalla tallilla vallitseekin hyvä ja rauhallinen, salliva henki. Hevosia kohdellaan sekä kunnioituksella, että lempeällä määrätietoisuudella. Ratsastajia löytyy monen tasoisia, mutta yhteistä kaikille niin enemmän maastossa viihtyville, kuin kentälläkin treenaaville omistajille on tavoite klassisemmista, kevyistä avuista ja hevosen huomioonottamisesta niin, että työskentely ja liikkuminen olisi niidenkin mielestä miellyttävää!

Tällä hetkellä vielä vapaana yksi paikka pihatolla, ja kaksi sisätallissa. Tallin omille vuokrahevosille mahtuu vielä omia ihmisiä tiimiin - Kysy lisää!

Toivotamme vierailijat sydämellisesti tervetulleiksi tutustumaan talliin sekä paikan päälle, että sivujen kautta!
Tästä katsomaan Deegon Juhan kuvaama video!