Tallin Väki


Tallin päivittäisestä toiminnasta, kunnossapidosta sekä tietysti hevosten hoidosta ja liikutuksesta vastaa Mari Jokelainen, miehensä Jukan antaessa iltaisin ja viikonloppuisin teknistä tukea omien töidensä ohella. Viikoilla aamutallit hoitaa Jaana Lehtonen, illat ja viikonloput Hanna Paasonen.

Hevosten kanssa työskentely on tuttua sekä Suomesta että rajojen ulkopuoleltakin, ja alan kouluista on haettu hevosenhoitajan sekä agrologin paperit. Hevosten koulutus ja hoito on aina ollut etusijalla, kilpailijan vikaa ei löydy etsimälläkään. Taustalta löytyy sekä ravi- että ratsuhevosia, joiden kanssa elettyjen kokemusten ansiosta erilaiset hevoset ja toimintatavat ovat tulleet tutuiksi, ja näistä kokemuksista yhdistellen on otettu parhaat palat käyttöön omien hevosten ja tallin hoitoon.

Loppuihin hommiin, eli satunnaisiin putki, -sähkö, -remppamies, puutarhuri, koneurakoija ei ole saatu kuin käytännön koulutus ja niistä hommista koitetaan selvitä jokaisen uuden remonttikohteen tuodessa lisää osaamista... Tosin kun omat ja sukulaisten taidot loppuvat, osataan myös tarvittaessa turvautua ulkopuolisiin työntekijöihin jotta saadaan paikat pysymään kunnossa :)
Talliväkeen kuuluvat tiiviisti myös tilan koirat, jotka hoitavat innokkaasti ja äänekkäästi vahtikoiran virkaa, sekä pitävät huolta tallin hiirikannan matalana pysymisestä. Isä- ja tytär yhdistelmä workkirussellit Heppu ja Tessa ovat hyvin reviiritietoisia, ethän siis tuo vieraita koiria näiden koiriemme kotipihaan. (Koskee myös tilamme läpi kulkevia maastoilijoita).
Toivomme, että tallimme asiakkaat ja miksei myös vierailevat tähdet, tuntevat olonsa kotoisaksi ja viihtyvät tallilla käydessään. Haluamme tarjota laadukasta harrastamista myös asiakaspalvelun suhteen, tallinpitäjä on töissä asiakkaitaan varten, myös siis hevosenomistajia eikä vain hevosia. Laadun ylläpito - sekä kehittäminen on meille tärkeää, joten otamme mielellämme vastaan palautetta tai kehitysideoita suoraan asiakkailta. Monet asiakkaiden kehitysideat onkin jo toteutettu, saaden aikaan entistä paremmin toimivan ja meidän näköisemme talliyhteisön! Toivotamme asiakkaillemme, sekä sivuilla vieraileville aurinkoista vuotta 2021!