Chevalinn Talli Tuusulassa tarjoaa tallipaikkoja täysihoidolla.
Luotettava hoito ja toimivat ja turvalliset puitteet sekä mukava porukka!

Laitumet

Hevosen kesään Chevalinn-tallilla kuuluu päästä pois kuumista varjottomista hiekkatarhoista! Hevoset laiduntavat yötäpäivää noin kesäkuun alusta elokuulle, riippuen säistä.
Laitumia lannoitetaan tarpeen mukaan, ja sitä mukaa kun vihreä laitumilta loppuu, vaihdetaan joko lohkoa, tai loppukesästä ruokitaan hevoset laitumille lisäheinällä.
Lihavuuteen taipuvaisille hevosille voidaan eristää tarpeen mukaan omat niukemmat lohkot.

Kesällä 2018 otettiin taas käyttöön uusia laidunlohkoja, jolloin laidunten yhteispinta-ala kasvaa noin 12 hehtaariin. Pihaton porukalla on omat laitumensa, joille on suora pääsy pihatolta portteja avaamalla.

Suurin osa laitumista ei ole perinteisesti tuulen ja paahteen armoilla keskellä peltoa, vaan laidunlohkojen reunoille ja osin keskellekin on jätetty puita jotka antavat suojaa auringolta ja hajoittavat tehokkaasti tuulta. Kaikki hevoset menevät laitumelle, mutta karsinat ovat käytössä hevosen hoitoa varten, ja hevonen on mahdollista jättää myös karsinaan lepäämään mikäli vie sen itse takaisin ulos.
Sairastapauksissa hevoset voivat jäädä yöpymään talliin myös keskellä kesää.
Laidunaikana huolehditaan veden lisäämisestä ja vesiastioiden puhdistamisesta laitumilla, sekä tarkastetaan hevoset silmämääräisesti kahdesti päivässä.

Mikäli omistaja haluaa jättää hevosensa kokonaan pois laitumelta, se voi jäädä laidunajaksi ulkokarsinaan, jolloin omistaja siivoaa hevosen kakat kesän ajan.